FANDOM


principatul ialomitei


principatul ialomitei ia fiinta astazi 5.04.2012

principatul ialomitei este un microstat fondat de neacsu mircea,neacsu mircea va fi noul si primul membru familiei princiare de ialomita.iata cate ceva despre noul microstat.

principatul ialomita este o ţară bazată pe anumite valori şi principii fundamentale, care sunt utilizate ca linii directoare, în crearea de drept şi dezvoltarea generală a ţării şi a comunităţii.principatul există pentru a pune în practică aceste valori şi să le promoveze în rândul persoane, organizaţii şi alte ţări ar fi un model de bună guvernare.

Stea cu opt colturi, în pavilionul ialomitean reprezintă devotamentul a principatului ialomitei sale opt principiile şi valorile fundamentale. În nici un ordin special, care sunt enumerate şi definite mai jos.

modern monarhism principatu ialomitean se străduieşte să devină o monarhie modernă,cea ​​ ce înseamnă că monarhul are într-adevăr un rol important în ţară, evitând în acelaşi timp absolutismul istoric (Regatul Franţei sub Ludovic al XIV), evitând în acelaşi timp, de asemenea, rol pur ceremonial al monarhului ( Regatul Unit în prezent). Mai multă putere, mai mult înseamnă abuzul este posibil, şi într-o monarhie modernă Poporului şi interesele acestora trebuie să fie protejate. Tronul monarh nu ar fi moştenită, dar ales pe perioada nedeterminată şi, iar oamenii ar avea dreptul de a candida împotriva unui monarh nedreaptă şi alege un nou unul.Puterea de monarh şi de stat se va baza pe un sistem de control şi de echilibru astfel încât nici nu poate avea prea multă putere.


democrati

Democraţia provine din limba vechilor greci, ceea ce înseamnă statul de oamenii de rând.Scopul a Regatului Apiya este de a realiza doar că, într-un cadru modern.Modelul democratic ialomitean poate fi considerată atât directe, cât şi de reprezentant. Opuse ale democraţiei sunt autocraţia sau oligarhie, în cazul în care nici o persoană sau cateva persoane posedă puterea de a conduce ţara. Democraţia directă este puterea de cetăţeni pentru a face şi de a modifica legile prin intermediul unui referendum. În cazul în care un individ sau un grup colectează semnături ale cetăţenilor de alte, într-un ammount care să arate că există interes public într-o anumită măsură, statul ar fi obligat să organizeze un referendum pe această temă. Rezultatele referendumului vor fi obligatorii, ceea ce înseamnă că statul ar trebui să adopte şi să execute voinţa cetăţenilor.

Defect principal al acestui sistem este numit tyrany de majoritate, ceea ce înseamnă că într-o democraţie directă, o majoritate a cetăţenilor ar putea vota pentru a oprima un grup de minoritate etnică, rasială, religioasă, sexuală, sau altul. Acest lucru este abordată de existenta a unei Constituţii şi a unei Curţi Constituţionale Supremă.Constituţia defineşte limitele impuse de putere pe majoritatea.Curtea Constituţională Supremă există pentru a stabili dacă, potrivit Constituţiei, majoritatea a încălcat limitele sale.

Democraţiei reprezentative este dreptul cetăţenilor de a alege persoane pentru a reprezenta interesul lor.

Acest sistem are multe lacune, mai ales că aceasta nu poate reprezenta în mod corespunzător de voinţa electoratului său. Candidaţii pot promite un lucru, dar atunci când în calitate de reprezentanţi aleşi, ar putea face o altă. Acest lucru este abordată de democraţie directă. în cazul în care un grup de cetăţeni consideră că cetăţenii sunt în mod necorespunzător, reprezentată, aceasta are dreptul de a organiza un referendum pe această temă.


ecologismul Ecologismul este sinonim cu termenul de protecţie a mediului. Mediul nostru este casa noastră, şi în scopul de a păstra calităţile sale, şi, prin urmare, sănătatea noastră şi de standardul nostru de viaţă, de stat şi comunitare sunt obligate să ia măsuri pentru a se proteja de contaminare şi poluare.

Industrie şi motivul de a face bani într-o piaţă liberă este o prioritate de multe ori de către persoanele fizice de peste de protecţie a mediului.Statul este, prin urmare, obligaţia de a face şi de a aplica reglementările care protejează mediul, dar, de asemenea, nu dezvoltarea economică bruscă şi industriale.
Stema principatului
Steagul principatului ialomita
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.