FANDOM


Regatul solvania este un nou microstat nou infiintat de neacsu mircea,el a les ca acest microstat sa fie regat sub numele de regatul solvania. regatu solvania este momentan dintro garsoniera,mircea spera ca-n viitor sa aiba terenuri pentru a dezvolta acest regat. Regatu,are un steag,o stema.un imn,o constitutie proprie.regimul microstatului este de monarhie constitutionala Mircea este si primu membru regal al casei regale care va purta numele de casa de solvania si mostenitor direct la tronu regatului solvania devenind primul rege al solvaniei fondatorul dinastiei va purta numele de Mircea I de solvania.Autoproclamarea ca Rege de Solvania. si autoproclamarea microstatului ca regat.


Eu neacsu mircea fondatorul microstatului cu numele de solvania Ma autoproclam rege al solvaniei,cu apelativu de majestatea sa regala Mircea I de solvania, tot odata,proclam si solvania ca regat.Care va avea numele de regatul solvania.

auproclamant rege al regatului solvania

data autoproclamari 18 august 2011


TITLU NOBILAR


SE ACORDA TITLU NOBIAR DE REGE DE SOLVANIA FONDATORULUI SI INTEMEIETORUL AL MICROSTATULUI SI AL PRIMEI DINASTIA DE SOLVANIA SUB NUMELE DE CASA DE SOLVANIA SI TITLU DE MAJSTATEA SA REGALA SUB NUMELE DE MIRCEA I DE SOLVANIA CAT SI CIFRU REGAL,PAVILIONUL REGELUI .


REGELE SOLVANIE M.S.MIRCEA I

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.